Internal Audit - Training

Pon Power

Internal Audit – Training

QHSE Totaal PON

“QHSE Totaal verzorgde in 2020 voor Pon Power de training Internal Auditing: Lees hier wat Managing Director Kees-Jan Mes deze samenwerking heeft ervaren: “We hebben de afgelopen maanden met veel plezier en tot grote voldoening gebruik gemaakt van de diensten van QHSE Totaal. QHSE Totaal – en dan met name de heer Kees Kraaiveld – weet inhoudelijk waarover hij spreekt en is daarnaast in staat gebleken snel ons bedrijf (processen) en mensen te analyseren en hiermee verbinding te maken. Concreet heeft QHSE Totaal in korte tijd een internal auditing systeem ontworpen en geïmplementeerd. Teamleiders zijn getraind als internal auditors, samen met zijn “leerlingen” heeft hij eerste audits uitgevoerd, vervolgens heeft hij hen begeleid met “zelf doen”.

Vandaag – 5 maanden na de start – beschikken wij als bedrijf over scherpe inzichten waar de dagelijkse praktijk schuurt met formele processen en kunnen we hierop nu eenvoudig bijsturen. Kees Kraaiveld heeft in de afgelopen maanden zeer zelfstandig gewerkt en is er toch in geslaagd de verbinding met management onderhouden en waar nodig te verdiepen… Goed bedrijf hoor, QHSE Totaal”

Kees Jan Mes Pon Power

Vandaag – 5 maanden na de start – beschikken wij als bedrijf over scherpe inzichten waar de dagelijkse praktijk schuurt met formele processen en kunnen we hierop nu eenvoudig bijsturen… Goed bedrijf hoor, QHSE Totaal!

Managing Director Pon Power