Strategische QHSE-advisering - Training

De Meeuw

Strategische QHSE-advisering – Training

QHSE Totaal De Meeuw

“QHSE Totaal heeft in de periode 2018-2019 een bedrijf als De Meeuw ondersteund met strategisch QHSE management en het geven van diverse trainingen.

De Meeuw heeft over de jaren heen zelf al veel stappen gezet in het ontwikkelen van veilige productie- en projectprocessen. Om dit naar een nog hoger plan te tillen, heeft QHSE Totaal gezorgd voor robuust QHSE jaarplan en de acties door een mix van training, coaching en goede projectbeheersing stap voor stap uitgevoerd, gezamenlijk met het management en de medewerkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het professionaliseren en trainen van ongevalsonderzoekers, maar ook het verstevigen van het beleid op het gebied van de norm voor dragende stalen constructies EN-1090.”

QHSE Totaal heeft in de periode van een jaar bij De Meeuw het veiligheidsbewustzijn op een hoger niveau gekregen. Dit met een perfecte mix van persoonlijk aanpak, professionaliteit, afstemming op het actuele niveau van De Meeuw en met gepaste dwang. Op die manier neemt een bedrijf de juiste en haalbare stappen in de richting van een hoger veiligheidsbesef.
Verder zijn de kwaliteitssystemen voor ISO-9001 en NEN-1090 in dat jaar veel robuuster doorontwikkeld en is het draagvlak binnen de organisatie voor deze normeringen sterk verbeterd.
QHSE Totaal heeft bij De Meeuw een goed stuk werk afgeleverd!” 

Directeur Productie en Logistiek De Meeuw Bouwsystemen